dissabte, 10 de maig del 2008

Premis Llanterna Digital 2008

Si us agrada fer gravacions amb la vostra càmera de vídeo o, fins i tot, amb el vostre mòbil, ara teniu l’oportunitat de fer-vos un lloc en el món de la direcció. Podeu presentar les vostres creacions als Premis Llanterna Digital, uns premis dirigits a les comunitats lingüístiques catalana i occitana d’arreu del món i en els quals es poden presentar obres amb l’àudio, o la subtitulació, en qualsevol d’aquestes dues llengües.

És molt més fàcil del que sembla, tan sols heu de fer obres de menys de 3 minuts o menys de 60 segons, aquestes darreres només en categoria oberta. L’única condició és que els curtmetratges han d’incloure, com a mínim, una presentació amb el títol de l’obra i uns crèdits finals amb l’autoria. La durada de la presentació i dels crèdits no computa en la durada total.

L’edició 2008 s’emmarca en l’Any Internacional de les Llengües. Per aquest motiu, les obres a concurs hauran de respondre al lema “Un món que parla”. Les bases dels Premis i tota la informació complementària es poden trobar a www.llanternadigital.cat

Aquí podeu veure les obres de l'edició anterior: http://www.youtube.com/view_play_list?p=15C7D6B3907C8A2D

I els guanyadors:

http://www.llanternadigital.cat/ed1/index-catala.htm